klaranordstroem

randomizing randomness

Så det här firar vi med en asgammal bild på mitt öga...!

Publicerad 2011-08-31 01:05:50 i glurkan

Har just alldeles nyss ÄNTLIGEN packat upp min stationära kära dator efter flytten! Å så jag har saknat dig. Har levt på mammas dator hela sommaren. på gränsen till döden där ett tag. MEN NU ÄR JAG HEL IGEN.
Så det här firar vi med en av dom äldsta bilder på mig så djupt in i min dators alla mappar jag kunde gräva mig. Jag hittade endel gobitar. kanske bjussar på dom senare...

hejsan hoppsan snoppsan

Publicerad 2011-08-29 19:56:23 i Allmänt

Jag har ju officiellt nu på riktigt flyttat in i mitt nya hem! I min pappas nya hus, som jag först inte fick plats i.. Men så flyttade en halvbror ut och en Klara fick flytta in! Så nu är jag tillbaka i staden, fan så skönt att inte behöva åka till le knarkbyn hela tiden varje gång man måste hem typ.. Mitt rum e nice, har en egen ingång och eget (GLÖM INTE: HELT LEGENDARISKT) badrum. mhehe.. så jag håller på att packa upp mina saker och sånt nu. ye. Nä men alltså, seriöst. mitt badrum är finast. <3 <3 <3 <3 <3 <3. hahhahaha
åh nej, min fot har domnat bort.. http://gobarbra.com/hit/new-60f6dee9c9d1083dc421c6add24780d8

FUKC YUO

Publicerad 2011-08-26 01:09:24 i damp

tänkte bara berätta att du är wonderbaur
och jag har godis här, komsi

lite Alexander McQueen

Publicerad 2011-08-25 00:27:32 i mode och designat

När vi var i New York så såg vi en utställning om/av Alexander McQueen med massor från alla hans kollektioner. Fyfan bland det coolaste jag sett. han var verkligen en riktigt speciell designer.. Och jag var såklart tvungen att köpa en bok om han efter, och den, var jävligt, cool. hehe. massor med bilder och texter av han. sjukt inspirerande, synd att det tog slut.  R.I.P

HOW TO: trasha jeans

Publicerad 2011-08-23 17:07:24 i mode och designat

1. klipp upp två linjer horisontellt mot trådriktningen
2. ta tag i de lodräta blåa trådarna med en tång eller nå och dra ur dem från de horisontella vita trådarna.
3. dra ur alla blåa trådar till det bara är de vita kvar!
4. om man vill ha bredare så är det bara att klippa upp ett till jack och dra ur trådarna från den.
Resultat! gjorde det på armbågen på en gammal jeansjacka dårå. eller jag gjorde det faktiskt på båda ärmarna.
piss ut

MUSIKENS MAKT, Y'ALL

Publicerad 2011-08-23 16:50:23 i Allmänt

Började kvällen med öl och sång, slutade kvällen med Ghost på mm, lite mer öl på heroes, Maxmat (konstigt nog) och låtsasbratzefterfest med några jöörgenz. helt ok.
fast skit ner dig förresten, hehä.

NEW CONVERSERS!

Publicerad 2011-08-23 01:21:30 i Allmänt

VITA!? vad har hänt?? ne tänkte ba bryta min ickevitaskortradition och köra på ett par vita också!
vita skor lyser upp tillvaron!..  typ. och jag har ju faktiskt ett par vita Dr.Martens också! Nu JävlAaR!1

SISTAS AND BROTHAS

Publicerad 2011-08-22 00:39:49 i Allmänt

ja hörrni, så var sista dagen på sommarlovet över och imorgon börjar man sista året på gymnasiet. Kollade igenom alla bilder jag tagit från sommaren, och fan, har haft ett helt great sommarlov alltså. Har gjort en massa och varit med om en massa saker. haft fullt upp typ. kan annars känna mig som en zombie på sommarlov. fast inte nu. inte så fruktansvärt mycket iallfall.. är iallafall fullkomligt nöjd och redo för ett år av stress.
och ja, det var väl mest bara det jag tänkte säga. fuck aina
och bilden är från en asfin dag i stockholm med min bror när vi var ute och tog ett dopp vid en ministrand i sköndal. och vi har tattoos på samma ställe på fötterna, jehe. piss ut

uglyass shitface chewbacca bastard

Publicerad 2011-08-16 23:52:42 i damp

Såå idag har jag hängt med personen som rubriken ovan så väl beskriver, Emma *le rövhatt! Och vi har villat runt på stan och jag har försökt hitta kläder som jag känt mig i behov av. Ett svart linne. Ett par svarta jeans. Och svarta leggings. Känner att hösten är på g.. Så ni som är intresserade av hur detta slutade kan fortsätta läsa, resten kan gott och väl sluta här. precis här. Så! vi vandrade runt i staden, le rövhatt köpte ett par vita converse, även fast hennes föredetta inte ens hade börjat gå sönder..! Galet. Och jag letade vidare efter mitt första önskemål. Det svarta linnet. Och då kan jag säga er att det inte kan vara vilket svart linne som helst, utan det måste vara skönt, i rätt material, rätt längd och form och tillräckligt pösig. ojoj. Hur kan detta sluta?! Det får ni veta alldeles strax. Jag ville ju som sagt också ha ett par leggings, konstigt nog, eftersom jag aldrig använder det. MEN så hittade jag ett par manschesterleggings, som jag faktiskt gillade. Så, dom köpte jag. Vidare till det svarta linnet. Jag hittade BARA ETT linne i alla affärer jag var i som kunde bara någorlunda kvalicifera sig i min kravlista.. Men. jag.. köpte det ändå.. Jag vet, jag vet.. jag skulle inte ha gjort det. bara nu för att det inte riktigt stämmer in på alla mina krav, så kommer det härmed inte att användas hjärtligt. menmen. Så, nu har vi kommit till le finale! Jeansen. FAST. först gick vi och åt lunch på le Max. Ett minimål med ost, plusmeny och sourcream and pepper dip. och cola. och en massa jävla rövhattsfnatt. SEN, le finale. Dom svarta jeansen. Egentligen ville jag bara ha ett par sköna tunna tightass jeans som jag kommer älska. Men jag vet ju att dom har den perfekta träffen på carlings. Fast det tog ändå emot att köpa dessa.. eftersom jag redan haft ett likadant par som FÖRSVANN (...) totalt mystiskt en dag. Men jag kunde inte hoppas på att de en dag skulle komma tillbaka, eftersom jag vet innerst inne att de är förlorade för alltid, så... jag köpte ett par likadana. och nu är jag hel igen. hjärta.
Sen var det slut på det roliga.
Inte för att någon utav er små rövhattar skulle bry sighttp://www.youtube.com/watch?v=cQk2al8UFg4

FiSK SÅS MÅS..! STRESS! chill. NOWPUSHIT!

Publicerad 2011-08-16 10:19:41 i dans

Ska vara lärare nu för Exiled i höst, och jag ska ha tre klasser. TREE. och vi börjar om två veckor. TVÅÅ. alltså måste jag göra tre koreografier. TREE. på två veckor. TVÅÅ. Plus uppvärmningsdanser. UPPVÄRMNINGSDANSER.
jaja nu lugnar du ner dig. det är inte så stress ändå, jag har ju iallafall lyckats hitta låtar att koreografera till. och det, ska jag säga er, är fan det svåraste. av allt. ALLT. hooho!
NOWPUSHIT! WOB WOB WOBwOOOH0Ohttp://www.youtube.com/watch?v=3iCYeslMDg0

plus att jag har jobbet med fritidsgården, som jag nu kommer att jobba som fritidsledare även utöver dansledare. wob wob wo b wo googoo

there's a feeling coming on, we can see it in each other's eyes

Publicerad 2011-08-15 22:04:21 i Allmänt

ojsan, en låttext till rubrik! det var längesen. Fast det är egentligen bara nånting jag har fått fast i hjärnan efter den här reklamen på tv om att det är filmer hela sommaren och så kollar dom på filmprojektion på typ ett segel och på en skog och grejer... knasigt.
NEJNI idag är det en vecka kvar till skolan börjar igen. känner att det är dags för trean! fast det har egentligen gått lite för fort, gymnasiet har bara flygit förbi.
jahörrnini, snart börjar stressen igen, treans arbete består av HUR mycket som HELST att sy. kappa/kavaj, sportkläder, underkläder, korsetter, badkläder, festklänning, balklänning (om det nu inte ingår i festklänning?) och hela jevla Projekt arbetet. och så har jag säkert glömt något nu.
Men jag är inte bitter! jag ser fram emot det.
Fast det var ju inte det jag tänkte skriva egentligen. Jo, det är ju såhär att jag. haaaaaaaaar. striiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!
och har ni sett att det har blivit lite ljust och fräscht här? usch ja. det kommer nog inte vara så länge till. HAHA hörde just reklamlåten från tv'n som är på här i bakgrunden. PISS UT

Jasså?

Publicerad 2011-08-12 00:17:56 i Allmänt

du vill alltså veta var man kan köpa en helt underbart god mjukglass här i luleyo? Då kan jag säga dig att det finns ett litet ställe i svartöstan som gör sin egen mjukglass, plus att man får välja tre godisar som dom maler ner i den, plus strössel plus topping. För endast 20 kr! Så jävla gott. hann inte ens få upp kameran och fota den innan jag hade slukat i mig halva...
bara för att fira att sommaren praktiskt taget är över nu liksom.
hurra!
...

LULEKALASBOMB

Publicerad 2011-08-11 00:44:27 i fotobomber

lite bilder från alla tre dagarna.
fick inte så mycket bilder från sjävla festivalen. konstigt nog.
mest bara från exiledförfesten, lite artister och lite efterfest. hohoho. annars. kul lk.
kiss ut

Planket ser dig

Publicerad 2011-08-10 01:38:41 i foton och bilder

var och sprayade på planket i fredags! med izue, and dis is di result!
jag har gjort ögat och allt klet runtom. sjukt längesen jag målade där.. fast sjukt kul var det! ska bli graffare

BZZ

Publicerad 2011-08-02 16:49:50 i Allmänt

igår vare EXAKT ett år sedan jag gjorde min första tatuering.
och snart blire ettårsjubileum

NATTPROMM+katt

Publicerad 2011-08-01 02:11:16 i Allmänt

vi var på en av våra nattprommar
så hittade vi en katt
som stalkade oss under hela prommen
så vi döpte han till Lajs
och jag såg en hare också

PDOL-11

Publicerad 2011-08-01 01:40:24 i foton och bilder

Piteå Dansar och gråter!
Hela morgonen ägnades åt att försöka hitta en villig att erbjuda en bilresa till pite åt några vilsa själar, men förgäves! Bussen blev det och chaffuören bjöd alla på resan! Han tyckte att det skulle vara roligare att köra en massa partyglada människor gratis i gengäld att vi inte skräpade ner eller spydde i bussen. haha! yeah.
Väl framme i piteå mötte jag, moa + pv och julle + fv, resten våra vänner för att fortsätta festen i en buske nånstans i en liten park. Vi missade Maggio, men ingen brydde sig riktigt och så såg vi istället The Ark sen och åkte en massa karuseller och åt stark thaimat.
Sen var kvällen slut efter massa svammel och vimmel och vi landade på nån buss hem till lule igen
värd kväll
eller..
...kanske lite ;)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela