klaranordstroem

randomizing randomness

Tänkte ju såhär jag

Publicerad 2011-01-30 23:02:17 i damp

Har ju ett goal nu att gå ner lite i vikt..
Jag tycker att det är lite jobbigt att behöva svinga upp brösten över axlarna för att kunna tvätta därunder...
Så jag gick förbi mataffären och kom att tänka på att barnmat innehåller ju jäkligt lite kalorier,
och så är det ju lite nostalgi sådär så..
jag tänkte ju såhär jag att
Ja! varför inte?
nä jag skojja ba kissiekatt, du kan få behålla den för dig själv :3
Det jag egentligen ville berätta hära var faktiskt att jag Elin och My hade en sjukt mysig kväll! Involverande ett desperat sök efter en läskig film på hemmakväll, en lång flummig stund på konsum i jakt på gosaker, en sjukt seg lyxshake i stress efter en buss samt ett fint spykalas en halvmeter från oss på den halvtimmes länga färden till byn. Det luktade gott. Och jag tror att dom planerade spyattacken eftersom dom började spy på varandras skor exakt samtidigt. hihi

En tisdag

Publicerad 2011-01-29 00:57:17 i foton och bilder

Sagan om de tre gratis varmchokladarna från Roasters, druckna på Max en sen tisdagkväll inklusive drunken stalkers, en glömd mobiltelefon och dansande karpar i en hobbylokal.

En ensam luffare

Publicerad 2011-01-28 19:44:57 i damp


Är inte längre en köpa-något-annat-än-godis-i-fiket oskuld
Jag köpte en Billys Pan Pizza
Och den satt fint
i magen
Det sorgliga var ju dock att det endast var för att ingen ville gå och äta lunch i matsalen med mig.. :C
/sadface

ALLTSÅ

Publicerad 2011-01-27 23:14:28 i glurkan

jag lovar. Jag lever.
Fast
ändå inte
eller
alltså
typ
fast
ändå
...
ORK IT
enligt den här bloggen (<--länk)
har jag varit död i två veckor typ
/en zombie

Tänkte bah sägare

Publicerad 2011-01-07 00:27:08 i damp

att jag har varit dödligt livshotande helt enkelt en fara för livet äcklig den här senaste veckan. Därmed har jag varit inlåst i ett hus ute i en liten by omringad av små röda stugor och totalt frånkopplad från omvärlden.. med bortseende från mobil och internet, fast jag har ändå inte lyckats ta mig härifrån. Förutom då jag var tvungen att gå på ett superhemligt personalmöte följt av ännu ett o-officiellt middagsmöte på max med min hemliga organisation.. Vilket ledde till tre GRATIS varmchokladare på roasters plus en ytterst läskig kille a.k.a våldtäcksman/stalker som försökte följa med mig hem så att vi kunde "lära känna varandra". Han följde mig även in på samma buss, fast, p.g.a mina totalt awesome skillz som f.d spion så lyckades jag skaka mig av offret och föra över det äcklet på några andra tjejer på samma buss..
Iallafall, jag har varit hemma de senaste dagarna och varit sjukt äcklig (läs awesome) och gjort inget annat än PS3, How I Met Your Mother och pepparkaksdeg. Förutom igår så var jag tvungen att få ut lite av äcklet (läs awesomet) ur mig och fick åka till akuten på sunderby sjukhus och tömma mig. faktiskt. fick vara där halva dagen. (det visade sig att jag hade alldeles för mycket awesome att få ur mig)
så nu fokes, är jag totalt normbalalanserad mellan att vara awesome, och äcklig.
life's good
tänkte bah sägare

oh yä

Publicerad 2011-01-02 16:01:43 i

måste bara säga att jag slagit personligt rekord i iphonespelet Catapult Madness.

CHECK OUT THE DISTANCE! 82354!

oh

Klas Kalas

Publicerad 2011-01-02 15:41:58 i Allmänt

tjoho min lillebrur fyllde 10 år igår och idag har Klas Kalas woohoo massa jobbiga 10-åriga pojkar hära som springer omkrig och är jobbiga.. hihi och jag och mamma har gjort iordning världens besta skattjakt ;) En bärbar övervakningskamera som är kopplad till en liten tv, och så ska en gå med kameran i ett rum där det finns gömda godispåsar och så ska den som sitter och kollar på tvn styra den som går med kameran genom en knapp på tvn där man pratar och så hörs det ut till kameran så att den som sitter och kollar på tvn kan hitta sitt godis! .. h3h3 hi-tech skattjakt..
nu, tårta.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela