klaranordstroem

randomizing randomness

HVMD PÅ SKOSÖDER

Publicerad 2010-11-30 23:15:38 i mode och designat

Agerade levande modell för min utbildning när vi skulle drapera tyger till festklänningar inne på Sko Söder! Det var riktigt kul, Rebecca från min klass gjorde denna ros-klänning på mig av ett enda helt tygstycke uppsatt av endast några nålar och några små stygn här och där ;)

Och Erik Thörnqvist från ettan gjorde fridas blåa klänning :)

FAN VAD SKÖN..T

Publicerad 2010-11-28 02:17:16 i foton och bilder

Fyfan vad jag har ont över jävla allt.. Och ska upp tidigt imorgon också. Ska vara modell för mode&design på Sko Söder. kika förbi..! eller inte, ska iallafall försöka sova nu. Har faktiskt stadat mitt rum. Händer inte ofta. och jag har tillochmed bytt sängkläder. Nu jävlar ska jag sova gott som satan. Och ny matta har jag också. En mörkröd asfin persisk matta. ja, nu jävlar ska jag sova som faan.

PÅ TAL OM RAISED FIST..

Publicerad 2010-11-27 02:11:49 i Allmänt

Så har jag just kommit hem från deras spelning här i Luleå Pontushallen! ÅH så jävla roligt och damp det är har hur ont som helst överallt och har bara stått och dampat och knuffats hela konserten. ah!

tack för en jävligt rolig kväll! nu, sängen, imorgon, öppet hus på skolan + stå på julmarknaden..
Well sovgott! jag kommer iallafall sova gott som zatan

RAISEDFISTVIDEON!

Publicerad 2010-11-27 01:58:14 i filmklipp osv

Kul att man syntes alls då.. filmade asmycket från våran scen och så är det bara med i 30 ynka sekunder.. Jag går precis bakom Alex, sångaren, och så bah ser man mig inte alls.. tråkigt. Men man ser iallafall min hand swischa förbi på 00.30 :D haha whoop whoop

HAM:STER

Publicerad 2010-11-22 22:53:02 i damp

Tänk om du också tänker på samma sak som, jag?!
tänk om du också tänker på samma sak som jag tänker på tänk tänk jag tänker, okej! men tänk om vi tänker på samma sak? tänk

UPPTÄCKTSFÄRDEN

Publicerad 2010-11-21 23:17:54 i foton och bilder

Första lektionen på morgonen var inställd. Alltså inget att göra på hela morgonen. Så vi bestämde oss för att ge oss ut på en upptäcksfärd, ta chansen till ett farligt äventyr, strunta i alla risker, och bestiga kungsfågeln.
Live on the wild side of life liksom.


Anonym om DAMP I MÖRKER
hur gjorde ni när ni tog bilderna, hade ni lång slutartid och lyste med ficklampor eller? :D
svar: positivt!

BOOTS, FRED AND ANSWERS

Publicerad 2010-11-16 22:37:22 i foton och bilder

Tänkte gå hem efter skolan, men så bah sprang jag på Fred Flintstone och hittade ett par überfina kängor!
dock fanns dom bara i strl 36 och 41 man ba ÅH tack.. :(

Anonym om HEJ JAG HETER KLARA:

Undrar ifall du gjorde det nedersta hålet efter uttöjningen? :)
Och, vart har du köpt din uttöjning? :)

svar: Hej! nej, det nedersta hålet är "det vanliga" första hålet, sen gjorde jag ett till brevid det första som jag började töja:) Och uttöjningen fick jag av en kompis, vette fan var han köpt den.. Mest troligt på solgården i Luleå :D ja, tjez!

HEJ JAG HETER KLARA

Publicerad 2010-11-16 01:04:35 i damp

Här är min katt
Här är mina fötter
Här är mitt öra
Och här bor jag. Det här är min favoritplats i rummet. Min fönsterbräda.
hejdå!

VAD ÄÄREHÄÄÄR

Publicerad 2010-11-13 00:33:37 i damp

Det är typ första gången jag får en finne. Iallafall en såndär brutal riktig finne med lite gult och massa var i. Och den placerade sig precis där överläppen slutar och jag känner den så fort jag rör på läpparna.. inte nice, men på något sätt tycker jag om den.. det är lite roligt. Fast jag ska nog gå och klämmma ihjäl den nu... farväl </3

DANSEFTERMIDDAG

Publicerad 2010-11-10 23:02:58 i Allmänt

Så har just kommit hem från värsta danskvällen. Var ju somsagt och kollade på dansföreställning unknown pleasures.. men det var inte så mycket dans det var mest typ.. damp. Och det var asbra! haha kan visa en bild från när det var som mest freakat...
Och dirren efter showen sprang jag och Moa till dansträningen som började precis efter! ;)
wiho, nu ska jag duscha + sova.
+ kanske spela lite james bond innan jag somnar..
hehe
tjez!

AH YEH

Publicerad 2010-11-10 22:38:23 i damp

Igår fick jag höra att jag var lik Megan Fox.
det gjorde min dag

UNKNOWN PLEASURES

Publicerad 2010-11-10 16:52:40 i Allmänt

Ska på dansföreställning ikväll, unknown pleasures heter den, och hoppas den är lika bra som den låter!
I Unknown Pleasures får vi möta människor som befinner sig i resterna av ett havererat nöjesfält, där de letar efter något som de inte riktigt vet vad det är. I sökandet hamnar de gång efter annan i ett citerande av filmdialoger, danssteg, kostymer och musik. Tänk dig Michael Jacksons musikvideos, jättelika nallebjörnar och små tivolihästar i en mörk men också hysteriskt rolig inramning så har du en ganska tydlig bild av denna 75 minuter långa upplevelse.

WHITE TRASH UKULELE

Publicerad 2010-11-09 00:47:49 i damp

Och idag när jag kom hem så spelade jag lite ukulele med mamma
Och om ni inte har märkt det så har jag nuförtin en vit ring i näsan!
f
y
i

RAKT NER I KORGEN, BAH!!!!!

Publicerad 2010-11-09 00:25:00 i damp

Tja.
sovmorgon till.. halv fyra idag.. vaknade typ när solen höll på att gå ner.. fan nu är det fan vinter alltså. Var på Plannja, eller ja länsförsäkringar basket som dom typ heter nuförtin, idag med karpen (hade ju fått gratisbiljetter av luleå basket hehe) nä men när man är så ointresserad av basket som jag är så ska man hejja på ett lag så jäävla mycket man kan så det inte är klokt! Då jävlar blir det hur roligt som helst att kolla! :D Jag och Jenny went for it och stog och skrek på läktaren så fort det hände något och blev värsta tokiga sportfanatikerna. då blev det hur roligt som helst helt plötsligt. Ett bra tips till alla er som går på matcher utan att ni ens bryr er om vad ni kollar på! :)
hehe
nä men jag tror att det är någort stort fel på mig egentligen.

OMG

Publicerad 2010-11-06 04:17:36 i damp

HALLÅ ÄR INTE DEHÄR TYP DE MOST AMAZING EVAR??!
SAW
I
3D
måste se. nu. hejdå.

hehe paint<3

HARRYPOTTERMANIAC

Publicerad 2010-11-06 04:04:30 i filmklipp osv

ALLTSÅ. Jag dör.. hehe. Jag längtar så fruhelvetes mycket till vi ska se den sista Harry Potter filmen. Eller ja, del 1 av den sista filmen.. MEN. Vi var idag och hämtade ut biljetterna. Och den 19'e november sker det. AHAHA

 

UTELÅST

Publicerad 2010-11-06 03:39:48 i damp

Min port hatar mig. Eller.. någon gör det iallafall. Någon här bestämde att portkoden till mitt hus skulle sluta fungera efter klockan tio på kvällen. Och så skulle jag inte ha på mig den dära ploppen som man kan låsa upp porten med. Och så bestämde någon samtidigt att hemnyckeln inte heller skulle fungera att låsa upp dörren i porten med. Bara den där blå lilla ploppen som jag inte hade på mig just nu. Och så skulle klockan vara halv tre på natten och ingen skulle vara vaken och svara i telefonen och ingen ville släppa in mig genom porten och alla ba fu klara.
Och så skulle det snöa också.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela