klaranordstroem

randomizing randomness

NAMN OCH ID, TACK

Publicerad 2010-07-16 09:51:35 i Allmänt

Sitter här bakom katedern med en namnlista framför mig, där nästan inte ens hälften av alla namn är avbockade. Brevid namnlistan liggen bunten med alla olika prov som ska skrivas. Hemsjukvård, psykologi, rehabilitering och habilitering, religion och muntlig redovisning i information och layout. osv. Dom som sitter och skriver proven är allt från 20-...50 år gamla. Som gymnasieelever.. Jag känner mig rätt mäktig dock när jag sitter här och ser till att ingen fuskar och kollar deras legitimation så att det verkligen är dom som har gjort provet och bockar av deras namn på en lista. Jag känner mig som.. som en.. som en lärare.
Fast det värsta av allt är ju dock att jag faktiskt befinner mig i Boden..
Well, i'm getting paid for it.

industrial

Publicerad 2010-07-13 19:57:00 i kroppsutsmyckning



Gjorde en industrial på Jesper. Aldrig gjort en sådan förut, så fick exprimentera lite.. men den vart bra!
Extra tack till My för dom nya fettokanylerna :D

I WISH I WAS A POLAR BEAR

Publicerad 2010-07-13 19:12:13 i Allmänt

JAPP så har halva sommarlovet gått och jag har bara varit hemma. I Luleå. Med pissväder. Piss. Dock haft ett totaly awesome jobb. Eller vädret har väl inte varit så dåligt. Ville väl bara få det att låta värre. Fast jag har inte varit på stranden en endaste gång. Illa.. Och typ endaste gången jag badat var när vi välte med båten. haha. Inte så oväntat dock när vi satt fem pers i världens smalaste kanot och försökte paddla. Det var fan inte lätt ska jag säga. Sen när vi sprattlade omkring där mitt ute på havet med en upponervänd kanot fick vi simma med den till närmaste strand. haha. Kul midsommar ändå..
MEN min poäng var ju att nu när halva sommarlovet har gått, så har vi ju andra halvan att se fram emot! Det är nu allt kul händer ju, vi ska snart fara iväg till Stockholm jag moa och jenny, Sen blire ju Pdol, Luleåkalaset, kanske far iväg till Trästocks också och sen Göteborgresa med liseberg (och KANSKE way out west?!) och inklusivä Kosteröarna.
Och lönen från sommarjobbet får vi snart också.
SE NU SKA VI NJUTA av sommarens andra halva mina vänner!

press the mouse key??!

Publicerad 2010-07-07 01:31:36 i

HEJ! jobbade litegranna idag, svettigt som fan, varmt idag också, kanske ska det bli sommar snart ändå? Ska iallafall  hjälpa mamma att bygga en altan ute i trädgården, så jag har grävt bort gräs och jord hela morgonen. Kändes lite som mitt sommarjobb förra sommaren... parkjobb.. uurrgh<--*rysning*. Fast så ville Moa att jag skulle gå på stan med henne så.. det gjorde jag. Jag köpte ett linne från H&M, utan att prova det (wildstyle, i know).. det var vitt med the beatles-tryck på och ganksa stort. Sen tyckte vi att det skulle passa bra med en chokladbollsmiddag, så vi gick hem och rullade chokladbollar. Testade linnet där och oh dear god vad gigantiskt det var.. hade shorts under som inte ens syntes. haha.. Får sy in det lite. Eller lämna tillbaka det. Tänkte egentligen bara säga godnatt. Ska jobba imorgon också.. godnatt.

NEJFÖRESSTEN! spela det här spelet!!1! -----> the classroom, the classroom 2 och the classroom 3 (<--klicka)
alltså det är två uppföljare till det första spelet.
svinjävla kul.
och beroendeframkallande.
har klarat ut alla

BODEN ÄR LEVANDE

Publicerad 2010-07-04 15:53:34 i foton och bilder

åh! jag hittade en bild från i fredags:)
Jag och Annika Anka sitter å smaskar på saftiga jordgubbar innan vi ska bege oss in mot staden
Ankan tog massa mer bilder.. hoppas jag kan sno åt mig några sen >:D.. done

FOTOSKJUT

Publicerad 2010-07-04 15:29:19 i foton och bilder

Med Victoria för hennes kollektion, the little black dress!
Vi åkte ut till Boden, långt inne i skogen.. till vi kom till en öppen.. öken.. typ. Där det stog en gammal rostig bil. Snygg som fan! Och bilen blev rekvisitan för bilderna.
Ska få bilderna sen när dom är klara, så kan jag kanske lägga upp några ^^
här är bilen iaf
badass eller hur

EN PIQUENIQUE

Publicerad 2010-07-04 14:56:24 i Allmänt

det var ett tag sen, men har glömt att skriva om det. Träffade grillsen från klassen och picknickade på floras :D
trevligt som få ^^
hemskt dåliga bilder :D
"hej! Jag har en filt med mig!:D"
"...Du suger! Och vi tar din filt."

THE NIGHT OF.. TERROR

Publicerad 2010-07-01 15:10:51 i Allmänt

Var först på helex och tränade (belive it or not) med Ida. Sen var vi och käkade på Max.. för att ta igen för träningen.. sen brummade vi iväg mot ida och bäddade upp storsängen med massa täcken och kuddar och popcorn å chips å godis.. å läsk. och ballerina. Sen mjukade vi upp ögonen med några klipp på min pojkvän, Ray William Johnsson, för att sedan börja natten med. terrorrr..!!!
ööh
Den första filmen vi såg var Barnhemmet. El Orfanato.
Riktigt bra! lagom läskig och bra story, tycker om sånna här filmer ^^ Små barn med låtsasvänner och lekar och historier och man-får-liksom-veta-allt-i-slutet-filmer. Inget slafs med blodsprutande skrikande flickor som ramlar och dör med onaturligt smarta mördare. Den här var riktigt brra!
Sen såg vi Jennifer's Body.
HAHA! också riktigt sjukt bra film! inte läskig alls, typ, mest sexigt bra och.. rolig typ. Med Megan Fox i huvudrollen som pojkätande demon kan det inte bli bättre. Och Adam Brody gör inte filmen sämre att titta på.
Även fast han är ett sjukt snusk som offrar oskulder till satan..
ööh
bästa citatet: Jennifer får en kniv i bröstet. "aahw, my tit!.."
Efter den såg vi The Haunting in Connecticut.
Också bra film, hade sett den förut med klassen på bio. Men den var inte sämre för det! Kyle Gallner (som även hade en roll i Jennifer's Body, hehe) i huvudrollen som cancersjuk med konstiga syner.. typ. Bra film! läskig.. äcklig.. konstig.
Sen såg vi den värsta av alla, har aldrig sett en så läskig film. UPTOWN GIRLS.
kunde inte sova efter denna..
och förresten. alla dör i slutet.

septum

Publicerad 2010-07-01 14:22:00 i kroppsutsmyckning

fick en stav som tack för att jag piercade alvina, så, vi piercade mig också!
haha kul att det ser ut som min näsa har ögon

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela