klaranordstroem

randomizing randomness

DANCELÄRAREN

Publicerad 2010-09-28 21:42:03 i foton och bilder

Jag Moa och Jenny, Karpen DC medandraord hehe, är numera danslärare på tunagården och håller i danslektioner för alla där. Varje tisdag kl 19:30, och det är kul som fan!
YEAH!

ARRR

Publicerad 2010-09-26 22:48:58 i damp

Asso måste bah berätta att jag har asmånga askonstiga blåmärken på mina ben.... två stycken mitt på båda smalbenen, som är rätt stora, och massa jättesmå kring knäna plus ett konstigt lilablått fält ovanför hälsenan, typ som att det är massa små lilbablå blodådror som snirklar sig där.. wierd.
tänkte bah sägare

DET SNURRAR I MIN SKALLE!

Publicerad 2010-09-23 22:46:29 i filmklipp osv

På musikens makt festivalen här i Luleå spelade Familjen! Och det var fan den jävlart roligaste konserten jag varit på på länge. eller.. ja typ, det var bara så skön känsla i publiken och han var så mysig på scenen och allting bara gungade så skönt och jag hade det hur bra som helst. Stog längst fram vid staketet och Mr.Familjmannen hoppade ner och tog min hand och sjöng mig rakt i ansiktet! ... haha:D fick det på film, kolla in bara
jaaa gjoorde upp den eld för däääääj, å nu brinner hela skogen!!

BIOGRAFTISDAG

Publicerad 2010-09-22 23:15:17 i Allmänt

HAR beskådat filmen Inception på bio i tisdags med Moa Amanda och Ellen.
Vad kan jag säga om den här filmen?.. hm. SE DEN!
Sjukt bra
och
jag ville bara gå och lägga mig och drömma när jag kom hem. typ.
jävligt cool film.
tänkte bah sägare
tjez

SÖNDAGSSPEL

Publicerad 2010-09-19 23:34:47 i

Här är ett spel du kan passa på å spela när du är helt ensam, i mörkret, lite smårädd, och sugen på lite blod.
Hotel 626 <---(klicka)
Kräver dock mikrofon och webbcam, gärna ett nersläckt rum plus att man har hörlurar på. Och så är det bara öppet att spela mellan kl. 18-06. Då det är mörkt ute.
Jävulskt skön kvalitet och riktigt bra gjort, och sjukt läskigt.

moahahha..

MUSIKENS MAKT

Publicerad 2010-09-19 18:09:51 i foton och bilder

Så här har vi lite bilder från sommaravslutarfestivalen Musikens Makt! Lite sent ute men väfan
Frida Linn och Amanda, Familjen, Alvina vid staketet, jag och Justina, Joar jag och Amanda, Zacke Movits och Timbuktu, Pajala truck Co, Oskar Linnros, Efterfest och Oskar Linnros

4H HÅL PÅ T.A

Publicerad 2010-09-14 23:22:08 i Allmänt

Hade ett 4timmarshål i måndags, och sågmanpå, så var det ju sommar också, så vi traskade bort till T.A och tog oss en fika ute i solskenet jag Frida Rakel Mattias och en Markus som vi hittade på vägen. hihi.

KLARA THE PIRRRRATE!

Publicerad 2010-09-14 23:08:20 i Allmänt

HEJ! Jag kan knappt gå för att jag har så ont i mitt knä! :(
Dom kallar mig Klara med träbenet för att jag haltar som en pirat..
Det var så att jag krockade ihop med André på idrotten i torsdags. Det var en stafett från två håll och i mitten var ett stort tre-i-rad och så skulle man springa in och flytta en pjäs och sen tillbaka och byta av så en annan kan springa in och flytta. Så man får tre i rad. Och vi var just påväg att vinna, jag med vinnarskallen rusar fram och ska flytta pjäsen ett steg så att vi ska vinna när André från andra laget kommer springandes och ska hinna ställa sin pjäs där så att vi inte skulle vinna. Han kastar sig och jag kastar mig för att få tag på min pjäs och bah BAM .. i'm dead.
Nu kan jag inte böja benet och haltar som om mitt ben var gjort av trä :D
tänkte bah sägare

LYXLUNCH

Publicerad 2010-09-13 22:19:07 i foton och bilder

Var äter man om man har ett tvåtimmarshål på lunchen om inte påå Exotic!? Wohoo, nä men jag Frida och Linn lyxade till oss med en exoticlunch häromdan
nomnomnomonomonom

FILMKVELL

Publicerad 2010-09-12 22:15:44 i Allmänt

Jag Moa My Eveline Mattias och Marcus skräckfilmade oss med två skräckisar igårkväll. No-do och Antichrist.
Blandade känslor blev det.
NO-DO - ondskans mirakel. Vad kan jag säga om denna. jo, efter några minuter låg vi alla och sov i soffan. (förutom ewe..). Haha ja inte ens Moa blev rädd av den här filmen, typiskt dålig, billiga animeringar och specialeffekter av typ.. självlysande flickor och skynken till spöken. För att inte tala om hand-och-fot-monstret. Dockarmar, händer och fötter fördes självmant ihop och bildade en stor spindel som jagade mamman uppe på vinden. hahah. fint. :D Jag somnade som sagt och vet inte hur den slutade.. men ewe berättade att det slutade med att skynk-spöket åt upp alla och tände eld på deras hus..typ? Do not see this movie.!!1!! haha eller jo gör det, hand-och-fot-monstret är fan värt att se :D
Men senare iallafall såg vi den här filmen
Antichrist. Blev varnad att inte se denna av min bror och hans flickvän. Meen det gjorde mig bara mer sugen att se den.. hehe. Jag skulle typ ha lyssnat på dom. Fyfan vilken sjuk och störd och äcklig och äcklig och äcklig film. Fast den var ändå värd att se, annorlunda och.. äcklig. och psyk. Vi satt i soffan och skruvade oss av smärta av att titta på den.
KAOS RÅDER.
säger jag. (och räven)
hihi
Nu skall jag gå till sängs, ty det är skoldag imorgon.
goder natten.

GO SLEEP! ...OR READ

Publicerad 2010-09-07 23:45:33 i Allmänt

Nejförfan, nu går jag och lägger mig. Och läser Franz Kafkas Förvandlingen. ... Måste ha läst ut den till på torsdag. HEJDÅ.
haha! Dom senaste inläggen har fan bara handlat om fika. FETTO:D

GO MAKE ME A CAKE

Publicerad 2010-09-07 23:38:21 i Allmänt

Har bakat en jävligt snygg kaka. Till skolan. Så vi tjänar in lite pengar till klassen. Hittade värsta prinsesströsslet. haha.
Mmm Aulikki måste fan älska den. ÅÅÅH HJÄRTAN Å GLITTER!!?

GRATISGLASS

Publicerad 2010-09-07 00:27:47 i foton och bilder

Träffade My Eveline och Moa på staden för några dagar sedan, och när vi satte oss ner den officiellt sista sommardagen i glassbaren på smedjan - sista dagen dom hade öppet - så fick vi oss varsin gratisglass!
Tack Larsson!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela