klaranordstroem

randomizing randomness

Once upon a time frisyrvisning

Publicerad 2013-01-31 22:35:32 i filmklipp osv

 Jag modellade på gymnasietreornas slutproduktion som hårmodell för Malin Lindh, som hade temat Alice i underlandet. Och jag fick äran att föreställa super creepy Cheshire Cat! 24norrbotten filmade och Snowgirl tog lite bilder och jag sjäv som jag lägger upp här! 

White queen, Queen of hearts, Alice, Madhatter och Cheshire cat

 

Exileds streetshow på invigningen

Publicerad 2013-01-28 21:51:53 i dans

här är en liten ihopskrapad show vi gjorde för någon månad sedan för att showa och tjäna ihop lite pengar på. Som vi  oplanerat visade upp på invigningen till exileds nya dansstudio! Och måste bara säga att introt är vårat absolut mest genomtänkta underbara masterpiece. JAh kolla så bra vi är!
 

Snowgirls studioinvigning

Publicerad 2013-01-28 02:16:39 i Allmänt

Jag tog med mig karln på snowgirls studioinvigning i helgen, där det fotades och minglades och var väldigt trevligt! Jag fick vara mingelfotograf och även modell och jag kanske lägger upp lite bilder från det snart!

INVIGNING av exileds nya dansstudio

Publicerad 2013-01-20 17:03:10 i dans

dagen började med tårta och kaffe och sedan tal av Karl Petersen som invigde stället genom att klippa ett skosnöre. "Jag har klippt många band i mitt liv, men aldrig har jag klippt ett skosnöre!" och så fick vi en fanfar och sedan fortsatte dagen med att vi showade och sedan kom Sanna och Shemir Quni som höll i en house- och en breakworkshop. Kvällen spenderade alla Exiledare på Raw Deli med sushi och liveband och massssa dans!
 

LONDON

Publicerad 2013-01-15 23:48:00 i fotobomber

jag har ju faktiskt varit i London! i november. jag är bara lite efter som vanligt med att uppdatera! Jag och Moa åkte för att hälsa på våran vän Niklas som nu har  flyttat dit. Det var första gången i London för mig (eller egentligen andra, var faktiskt på flygplatsen en gång när jag var 7!!!!) Ska kanka åka dit igen i mars om allt går som man vill! puss och kram på London

SNART ÄR DET PREMIÄR

Publicerad 2013-01-13 13:06:00 i Allmänt

för exileds nya danslokal! välkommen den 19e kl 12 till köpmangatan 48 på öppet hus och workshops.  
vi har pyntat och städat och fixat i flera dagar nu, och här är en sneakpeak på loungerummet! teeheeee
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela