klaranordstroem

randomizing randomness

DIGGIN 4 GOLD

Publicerad 2014-12-19 13:14:51 i Allmänt

HEMMÅT! igår hoppade jag först i happy people tröjan och sedan på flygplanen som tog mig norrut. tre timmar från Göteborgs flygplats var jag hemma i Lulä. helt sjukt att man kan vara hemma så snabbt även fast man bort så långt bort. En helt sjukt bra resa förresten.. 

Bjuder här på flygplansselfie och flygplanskaffeselfie

Sista fintisdagen

Publicerad 2014-12-19 12:56:15 i Allmänt

i ungefär tre månaders tid har en tradition utvecklats av mig och min käre vän Ewelina, då vi köper billig bubbel och klagar över livet, på tisdagar. Kan vara höjdpunkten på veckan här i Borås. 
I tisdags var nämnligen den Sista Vintisdagen fintisdagen grintisdagen innan vi åker hemmåt norrut och söderut. Sorgligt men ack så trevligt.Vi lyxade till med Zinfandel (och såklart ett billigt bubbel) och god mat!


 

Hej

Publicerad 2014-12-14 23:06:00 i Allmänt

Snön har kommit två gånger nu här i Borås. Och regnat bort varje gång. Om fyra dagar flyger jag hem till kära norrland, och jag har nog aldrig längtat hem så mycket som nu. Till riktig snö, norrländska och massa fina norrlänningar. norr norrn norrnornonr klara norrrdström.här är en bild på mig förresten där jag försöker se vanlig och hyfsat presentabel ut. som jag tog till mit cv. 
Idag är det söndag och jag har, som vanligt på mina söndagar, bara varit hemma och njutit av ensamhet och pysslat på i min fina lilla studentetta. 
 
 
 
 
 
 
kände mest bara för att skriva av mig lite. inte för att jag skriver så mycket, men har en skyldighet mot mig själv att föra lite loggbok så att när jag blir senil om något år kan kolla tillbaka och minnas vad fan jag har gjort. 
 
 
godnatt! 

MEH

Publicerad 2014-12-08 21:54:00 i Allmänt

HAR JU GLÖMT ATT SKRIVA OM DETTA men jag var och såg Jesper Rönndahl köra ståupp i Stockholm! Och jag var typ ba två meter ifrån honom.. Heeheheh. Så fin. Bra! menar jag. sjukt bra var det. 


 
 
 
 
fast han är ju fin ocksåå

KLARA: 1 år sedan

Publicerad 2014-12-07 19:26:41 i Allmänt

KAN INTE FATTA att jag hade sånt här hår? fan vad jobbigt det var att underhålla.. DET VAR JU TYP VITT? int så konstigt att jag har så slitet hår 
kanske är på tiden att jag byter min profilbild här också då.. 

SÖNDAG

Publicerad 2014-12-07 19:06:26 i Allmänt

Idag har det regnat exakt hela dagen. Det har varit söndag. Och jag har varit sjukt lycklig. typ. Från första sekunden jag vaknade och hörde regnet smattra utanför blev jag lugn och glad. Har alltid blivit sån av regn. 
Så idag har jag bara njutit av ensamhet och grejat på i min lilla lägenhet. Och haft det sjukt bra. 
 

Konfektionsteknik

Publicerad 2014-12-06 16:33:38 i textilhögskolan

Nu äntligen har vi fått börja vara i sysalen på skolan, som jag har saknat att sitta i den miljön. I kursen konfektionsteknik ska vi sy ihop en liten barnbyxa och jag är väl den i klassen som är som mest entusiastisk över detta. hehe. Har saknat dessa industrimaskiner sen gymnasiet. 
Så efter denna kurs kommer jag förhoppningsvis få tillåtelse att vara i sysalen utanför kurstillfällena och kanske kan börja sy lite på rikt!
 
ajjjjajajaa det var det jag ville säga för nu hejdåå

Tisdag

Publicerad 2014-12-03 13:09:18 i Allmänt

Nog har jag fina vänner som kommer hem till mig och lagar mat åt mig när jag är nere.. 


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela