klaranordstroem

randomizing randomness

Du kan lukta bröd

Publicerad 2009-02-25 03:01:39 i Allmänt

Sitter här på arlandra sky city med the family. Hälften ligger och sover och resten försöker sysselsätta sig. Vi har faktiskt varit här i 7 timmar och 45 minuter nu.. HEHE bara tre timmar och en halv timmar kvar!
 Efter en sån här lång tid av oändligt lite saker att göra i ett så stort ställe så börjar man tappa fokus, Man börjar vandra i vingliga cirklar och hänga uppochner i räcken....... ibland vet man inte riktigt var man är. Och då kör man nytt-ställe-dansen! haha eller så åker man upp och ner och upp och ner i rulltrapporna. Det är faktiskt kul. Klockan är btw tio i 3 på natten. 
 Nä.. nu ska jag.. vandra vidare.
    Och du kan lukta bröd!



och för er som inte vet det så är vi påväg till Goa! YEH!
uppdatering inom snarast...

Reunionparty

Publicerad 2009-02-21 10:43:47 i Allmänt

Jag har under en månad på sommarlovet varit i Vietnam, det var en gruppresa så det var typ 20 pers från hela Sverige med på den resan. IAF, två av dom var här igår, i lillkyrkbyn, och hälsade på. Det var fan mer än ett halvår sen vi hade setts! Dom här två människorna är några av dom trevligaste typer jag mött, vi satt och pratade i flera timmar och så spaade vi och fyfan vad trevligt;) 
 Det är ganska kul ändå.. Tänk att du är på en resa, med massa andra människor, varje dag i en månad. Och sen kommer ni troligen aldrig mer att ses. MEN, nu är dom här och idag ska vi visa dom runt in luleå;)  haha:D PEACE!

Asia Cruise - Selfish

Publicerad 2009-02-17 16:34:42 i filmklipp osv

chalom, har just kommit hem från skolan, ska snart åka hem. alltså.. jag är hos min mor nu och ska till min far snar. lite messedup menmen:)
Tänkte inte skriva nå specielllltttttt utan bara lägga ut en liten film på när vi dansar;)
Den här dansen lärde vi oss på en lektion, bara föratt vi hade en typ vikarie den lektionen :)
ajja, låten heter Selfish med AsiaCruise och Ida är the vikare of the day;)
YEAH!
//klarkinkorva!

Taylor Swift - Love story

Publicerad 2009-02-15 13:05:33 i Allmänt

Alla hjärtans dag

Kul att det var gratis MMS, man kände sig grymt älskad av alla fula bilder man fick;)!
Jag tillbringade första delen av kärlekens dag med det jag älskar mest, dansen.
Det var dock inte många där, men det var underbart ändå:)
Sen bakade jag chokladbollar, en liten tradition, till min kära lilla familj och så åkte jag iväg mot gammelstaden för att träffa det andra jag älskar mest.
Vincent spelade match och vann mot gammelstassarna;) Sen åkte till han och åt en romantisk middag. Vi åt från samma tallrik, som lady och lufsen :D hihi
Som en allahjärtansdag-present gav jag honom ett litet brev jag skrivit. En love story. Våran love story. :')
 På kvällen åkte vi in till stan och skulle se den mest romantiska film vi kunde hitta. Det blev Friday the 13'th. Den var inte så bra. Tänk dig en helt vanlig ful skräckis. Där har du den. Ungdomar som åker ut till en stuga i skogen och såklart finns det en gammal historia om det där stället. Och såklart ska det hända dom också. Alla dör en efter en, fast så klarar sig en eller två, huvudpersonerna ofc, och lyckas döda mördaren. Fast när allt verkar vara över och allt är bra, så hoppar mördaren upp precis som om han inte alls fått 37 yxhugg i ryggen och femton skott i benet. nejnej, mördaren klarar allt. Han är odödlig.
Nja, ungefär så var den här filmen. haha, fast det var mysigt ändå :)
 
ajja, love to u all!<3
 eller... skit ner dej föressten, alla järtans dag var igår. hah!


                                                                               //vincentlovernklajs!<3

            

who's next?

Publicerad 2009-02-12 23:03:53 i Allmänt

Jag kom på en sak.. Det händer nånting. Alla Jag känner är typ döda. Eller... nja asså inte riktigt men.
Först har vi Julius, som har fått ligga i sjukhussäng och svälja en slang. För att hans mage är fail..
Och så har vi Moa, Som ligger inne med typ jordens äckelkörtelfeber och kan inte svälja eller sova typ nånting.
Sen har vi också Emma, som idag har åkt in till plåsterhuset för att bli cuttad och borrad i knät och operera dit ett nytt korsband, typ.
plus att typ hälften av Sveriges befolkning är sjuka nu också..

inte mysigt säger jag då.. Men jag undrar ju vems tur det är sen..? Jag tror jag håller mig inne och spänner fast mig i min sköna datorstol och går aldrig härifrån. Då är jag nog safe från alla jordens faror där ute.
 Eller.. äh,
live the life!



                                                      //klarafrisk!

lady in red

Publicerad 2009-02-11 23:21:15 i foton och bilder

Gjorde just klar the tavla, vart rätt så nöjd :) Snart åker den upp på väggen likt de andra stackars dukar jag våldtagit och misshandlat med ful färg och penseldrag..
ajja så här blev den:
ful vinkel och lampan blänker på duken D: men ni får leva med det.. :)
haha och idag fick jag btw reda på att jag ska börja gå på gitarrletioner! haha en snubbe ringde och sa att jag fick börja komma nu, och jag hade helt glömt bort att jag hade anmält mig. För TVÅ ÅR sedan! haha jag hade stått i kö i två år, jag blev typ chockad, jag vet inte om jag vill börja spela gitarr? Men ska prova i alla fall nu och se om jag vill fortsätta :)
haha shit
ajja nu ska jag läsa lite i the underbart braiga book, när jag hör din röst. Och sen lär jag somna med boken i ansiktet och lampan tänd en sisådär 3 på natten. Det brukar bli så.. höhö
//klarkinkorva

LOL

Publicerad 2009-02-10 18:15:13 i damp

HAHA! har ni nån gång fått ett oranget navelludd?!

lätt som en plätt

Publicerad 2009-02-10 17:45:12 i Allmänt

Blev tipsad om ett sjukt vridet spel på internet en dag. Så när jag kom hem så var ja så illa tvungen att testa det. Det är som ett sorts level spel där man måste lösa nån sorts gåta på varje level.. Så första grejen var en bild på en dörr och det stod en text "enter the door". inte så svårt, första instinkten var att trycka fingret lätt neråt och klicka på dörren. PAW, next level.
En bild på en till dörr. Jag försökte med samma metod men stoppades av en irriterande skylt så fort musen for förbi dörrhandtaget. Nja efter ett tag och lite dampande på tangentbordet så kom jag på att man skulle trycka ner enterknappen samtidigt som man klickade på nyckellåset. PAW, next level. En mörk bild på några träklossar och en text som visades i en trekvarts sekund lite då och då. Efter ett tag så såg jag att det stod " Stop being so negative!" Och så står det "turn me ON!" i adressen. Lista ut vad man ska göra där, och jag blir imponerad! 
 Nästa level ska man typ kunna morsekod och massa skit. Sen la jag av. Det finns typ 5 pers i hela världen som har klarat ut spelet. Sjukt nördigt! Men svinkul:D  haha varför skriver jag om ett fult spel? ni får ursäkta mig.. jag ska bara.. spela lite till.

The adress btw: http://www.deathball.net/notpron/

                                           //geekinthekbyn!klara

Hardrock lillebror!

Publicerad 2009-02-06 19:03:56 i filmklipp osv

När lillebrorn fyllde åtta spelade han och hans poolare in värsta grymma rockvideon! Sjukt coola dom är! Klas är filurn i vit t-shirt btw :)
haha måste ses!! så jävla söta:)
haard roock halleluja! klas rocks HALLELUJAA!!
//hardrockersbigsis:klara

Yellowcard - Light up the sky

Publicerad 2009-02-05 22:25:05 i Allmänt

Jag MÅSTE verkligen städa mitt rum nu. Plus att jag måste duscha. Och så måste jag plugga. Plus att jag defenitivt seriöst helt allvarligt MÅSTE sitta lite till bakom datorn. Bara lite till..
 Och vet ni vad? Vi ska dansa på en LuleåBasket match! typ i halvlek ellervaddetheter, VI! JAG! GRUPPEN! HAHA KRUMPING! fan vad coolt det kommer bli ;) fäääck all tha cheerleaders, nu kommer streeters och intar baskethallen:D
Den 13 februari;)

Det var ju btw nationella i svenska idag. Det gick väl bra, onödigt mycket tid, men det är väl bara skönt ioförsig. Jag skrev en novell om den där bilden på höghuset. Den råkade bli värsta skräckhistorien med mördare och blod och sånt.. hehe har nog sett lite för mycket filmer i mina dar. 
 
Kvällen bestog av dans, dans, oh my lovely dans, och dans.

                                                                                                                     //klarkinkorva

Matchbox Twenty - Mad Season

Publicerad 2009-02-03 22:59:17 i filmklipp osv

Hade nationella prov idag, som många andra 9or då, men jaa jippi för att jag typ hade halva pappret med frågor kvar när lärar'n spottar ur sig att vi har fem minuter kvar att skriva. WHA! jag stressade igenom frågorna och slarvade ihop något som kan tolkas som svar.. kanske. menmen. det gick nog rätt bra ändå. hoppas jag.
Dagen fortsatte med en massa håltimmar och bara chill lektioner, typ såg film genom hela svenskan och franskan.
Och fick btw veta att vi ska åka till Frankrike på språkresa! FYFAAAAAAN VAD KUUUUUUUUUUL! den 24 april står vi där, Gojävla franskaklassen med packade väskor i Paris! SHIT vad najs.
haha jaa måste bara skryta lite

i Februari / Mars ska jag åkta till Indien med family
i April ska jag åka till Frankrike med franskan
i Maj ska jag åka till Polen med utvalda personer från skolan,
shit vad jag ska resa i år! fyfan vad kul! Jag längtar som fan^^

ajja, nu åter till the good'ol Youtube crap!


Typ den sötaste go'katten sedd på youtube:D hihi maoou^^  

//ResarnKlaraaaa

mjaaomjaoumjaou

Publicerad 2009-02-02 22:54:34 i filmklipp osv

Bara för att jag är igång nu med dom här svinfula filmerna så lägger jag in en till film. FAST, den här däremot, jämfört med charlieeeeeee, är sjukt mycket bättre^^
eller... asså ja. ÄH se och känn.
mjaouumjaoumjAAOu!

HAHA JAG ÄR FAN SJUK PÅ RIKTIGT?!
ska man tycka att sånt här är svinkul? kan man tycka det?

//mjaoumjaoukara

Charliiieeeee

Publicerad 2009-02-02 22:50:13 i filmklipp osv

Bara för att Lalvina har sjukt dålig humor. Och jag också för den delen så lägger jag in en helt underbar film. Eller. Asså.. ja.. ta den som ni vill, men vi skrattar sjukt mycket åt det här..
SE TVÅAN OCKSÅ...
charliiieeeee..
ee..

Ehm. kommentera inte.

//charliieeklaraaaa

Bloodhound Gang - Ralph Wiggum

Publicerad 2009-02-02 22:44:49 i Allmänt

Tänkte bara tillägga att jag just varit i lillkåbdalis och avnjutit backarna med mina utnötta stackars twintips. Stötte på Joel och David där så jag och Moa hade några  afterski vänner att umgåsas med :D jaa vädret var bra och allt det där, det var precis lagom och blabla nu kommer en supernajs bild från backen!

myspys säger jag bara!

                                                 //laalalaklara!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela