klaranordstroem

randomizing randomness

Paramore - Misery Business

Publicerad 2009-01-17 16:29:33 i Allmänt

grymt bra band!

                          paramore

Nu har äntligen dansen börjat igen efter ett långt jullov! Kan inte beskriva hur underbart skönt det är att vara tillbaka i danssalen med alla härliga dansare;) Den här terminen ska vi köra krumpinspirerad newstyle med Viktor, flummig new style med Ann och locking med Emil Alm! Fyfan vad roligt, locking är typ den fränaste dansstilen enligt mig, och vi kommer ha en svinbra lärare ;D
Jo och sen ska vi också ha jazzinspirerad newstyle och vanlig newstyle med Ann och Mikaela. Jag blir helt överväldigad, så överdrivet lycklig och glad av dans! haha

                                                                        //klaraaa

paramore - crushcrushcrush

Publicerad 2009-01-14 08:00:23 i Allmänt

Jag vaknade sisådär kvart i åtta, stressade upp, slängde på mig lite kläder och försökte äta en macka medans jag snörade på mig mina skor (gick btw inte så jävla bra) kom på att vi hade gympa så jag slängde ner lite kläder och en handduk i en bag. Jag skulle precis göra en ansats för att slänga på mig jackan när det kom ner som ett meddelande från himlen; Jag hade sovmorgon. Sen skrattade jag lite, tog en banan och satte mig bakom blogg.se.

                              //morgonmänniskanklaraaaa

Anthony Hamilton - dear life

Publicerad 2009-01-02 01:26:26 i Allmänt

Jag blev väldans sugen på att ta ett varv på nian. är ni på?

besides, jag fick världens sämsta start på året! yey! Jag har höga förväntningar av 09, men just nu känns det som om det kommer bli ett skitår! yeey!:D ajja vi får se vad som händer:)

tänkte bara skryta lite också om min söta bror som faktiskt var näst först in på det nya året för åtta år sen! grattis till han, 8 år idag!

yeeey!

hejdå.

                                                   //yeeeeyklajs

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela