klaranordstroem

randomizing randomness

Glurkan

Publicerad 2021-06-15 07:44:48 i glurkan

Arkiverar mitt 28-åriga nylle på internet för framtida forskning

(null)

(null)



M.A.O jag har klippt mig 

Remake

Publicerad 2021-06-14 08:57:03 i mode och designat

Testade att sy om en stor herrskjorta till en klänning i helgen. Det var kul. 
(null)

(null)
—> Tog bort manschetterna, tog in vidden i ärmen i motveck med smala ärmslut för att få en puffig ärm och satte knappar med knapphål i sidorna för att kunna knäppa åt thight i midjan
(null)
 Haj haj! 

2020 vart tog du vägen?

Publicerad 2021-06-01 17:26:12 i glurkan

Hej igen bloggen och alla glada. Förlåt för NOLL inlägg hela 2020, men det har minst sagt varit ett urkukat år. 

Låt mig ta det från början:

Covid-19.


Det var allt. 
Hejdå! 







Skoja ba!!!
Här kommer en full recap:

Året börjar med att jag jobbar på Katarina&Vänners webshop (webmaster) (ye coolt va). Allt går som smort och jag trivs med mitt nya jobb även fast jag satt själv mestadels och fick mycket på mina axlar att punga ut (kreativitet, content, bilder, marknadsmaterial...). 
(null)
(null)
(null)

Corona hade spridit sig i världen men jag var inte orolig att vi skulle drabbas av det, det var ju ingen i Sverige som hade det. 

Pang kom beslutet i mars att företaget begärt konkurs och alla blev av med jobben. Jag slet in i det sista med att hjälpa butiken ha konkursutförsäljning och sedan var jag arbetslös. Som tur var kom ju beskedet i mars så jag hann söka plugg till hösten ifall jag inte skulle hitta ett annat jobb. 
(null)

Sommaren bestod av jobbsök, tristess och ångest över vad livet skulle innehålla och tillslut började jag plugga webbprogrammering. Och grafisk design. Och webbutveckling. Har ju svårt för att bestämma mig va. 

Jag hinner plugga i ca 3 månader innan min exchef från Katarina&Vänner ringer mig och frågar om jag vill hjälpa dom starta upp en e-handel till ett stort modeföretag i Stockholm. Jag, med ett öga dubbelt så stort som vanligt pga en infekterad vagel, tackade ja för jag är en ja-sägare och hatar att gå miste om möjligheter. 
(null)

Jobbar 100% och pluggar 100% och det går bra till en början men inser att plugget inte är lika intressant längre och förhandlar till mig en fast tjänst så att jag kan hoppa av studierna och satsa helt på det nya jobbet. 

Jag får titeln E-handelskoordinator och jobbar för fullt med att få webbshoppen att se fin ut med bra produktbilder och layout. Jag trivs. Får lite Corona över jul och nyår men överlever. 

(null)
(null)

Och där var året slut. 
Fort gick det och jävlar vad det kunde vända i humöret. Mycket som jag inte trodde skulle ske. 

Corona är fortfarande nu 2021 en pandemi i hela världen och jag sitter på tunnelbanan och skriver detta med munskydd. 






Och en torkad vagelknöl på ögat. 

/klara 28 år försöker få igång bloggandet som en trend igen á la 2008 är ni med elle 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela