klaranordstroem

randomizing randomness

futurama

Publicerad 2008-12-31 14:36:44 i filmklipp osv

har nu ägnat  X antal timmar åt att kolla på futuramafilmerna, Bender's big score, The Beast with a billion backs och Benders game. haha helt sjukt bra filmer! Och det bästa med dom, är introt! Det är det skönaste i filmerna;) haha i love it! Måste dela med mig av min sjuka lilla kärlek till detta, här är det!

njut! eller inte, whatever.. :D

ett sms

Publicerad 2008-12-23 17:32:48 i damp

Tänkte visa ett sms jag fått av julle. Garvar lika mycket varje gång jag läser det!

Jag ser att du rör på munnen. Fast jag hör liksom inget. Idiot. Retard. Du är fan inte med i leken. Du är petad. Opp i trädet med dig. Blatte. Din feta jävla D****. GILLARDU LÅTEN? KÄFT SIMON. Du får ursäkta simon, han är inte rumsren än. Måste lära han att fälla upp locket. Han har lite svårt för everyday life liksom. Du kanske fattar. Eller så inte. Jag bryr mig inte. Eller så kanske jag gör det men det kommer du aldrig veta. Ditt lilla barn. Eller du kanske är en tvättbjörn? Eller nej, det är den där ändra. Och du. Det är inte äckligt att hångla. Face reallity. Sorlysry. NOT HAHA. GIllar du ostbågar? Jag hatar skiten. Men chirre är rätt gött. Lärre också. Och porre. Trodde du jag manade porr nu? THEN U ARE FAIL AND MAN WILL NAME YOU FAAAAAIIIIILLLLL!!!!!!!! Oj. Det var inte meningen att hetsa upp mig. Det var det inte. Fast du förtjänade det. Ditt svin. Och nu kanske du undrar vad jag vill ha sagt. Nja.

//smsobjektet klajs!

One Republic - Say all I need

Publicerad 2008-12-11 19:56:35 i foton och bilder

Hade en uppgift i bilden att göra själporträtt av oss själva. har jobbat typ hela terminen med dom och blev klar för nån dag sen. Sen var man då tvungen att göra en bildanalys av bilderna och jag hade såklart inte börjat på den. Innan jag fick reda på att den skulle lämnas in samma dag. Jag satt uppe hela kvällen och skrev den, vart klar och skickade iväg den kl.23:57.
haha jag hann precis i tid!
jaja tänkte slänga in ett porträtt och så får ni säga vad ni tycker.

lala, kom på att det var samma bild som jag har här på bloggen btw;D

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela