klaranordstroem

randomizing randomness

SALLAD EYH?!

Publicerad 2010-10-31 23:21:25 i filmklipp osv

Mitt stalkerobjekt på youtube RayWilliamJohnson har just tagit med en scen ur den svenska filmen 'Farsan' i sin video.. haha! YEAh Torkel Petersson goes international!

HALLOWEENDISCOT!

Publicerad 2010-10-31 22:48:32 i mode och designat

Eller ja.. snarare förberedelserna inför det..
Ja, somsagt så har ju klassen min anordnat en halloweenfest där praktiskt taget alla lågstadieskolor i luleå var inbjudna och i Fredags har vi haft fullt upp hela dagen med att förbereda. Och jag har hunnit ta nåågra bilder. Hoppas på att kunna sno bilder av någon annan sen som har tagit lite roligare bilder :D
Festen blev i allafall hur lyckad som helst och det kom över 150 barn och ca 90 vuxna.. Och vi tjänade, vad var det, 7000 spänn på det hela?? Jag hade typ the time of my life där när jag dansade omkring med barnen utklädd till Frankenstein. haha!
Vi hade byggt upp en spöktunnel (som blev HUR läskig som heslt), ett discorum med en stor discokula och musik, ett spökhistorieberättarrum med massa kuddar, sålt monstermuffins, mördarkaka, mögliga mockarutor och förgiftade fruktklubbor m.m och läskig läsk och t.o.m lotter och haft en utklädnadstävling hehe ;D Och så blev vi sponsrade med massa godis och badbomber och grejer från några affärer här.
Det roligaste av allt var nästan när vi tog upp alla 150 ungarna på scenen efter alla prisutdelningar och så hade vi ett surprize-godisregn! Åh jag ville vara liten igen
hehe
DA PUMPKIN
Massa godis och grejer från olika sponsorer.
MONSTERMUFFINSEN
dom förgiftade fruktklubborna.. eheh
Och en Pizzapaus innan bygget av spöktunneln påbörjades
Discorummet!
Ja.. och det har var tyvär den enda bilden jag hann ta från själva festen. Då nästan alla barnen åkt hem och vi just hade dansat limbo, dansat och lekt följa john i typ en timma..
Och här är klassen min efter partyt. Hur slitna och trötta som helst! :D fan vad vi är bra! ^^
haha YEAH! THIS WAS SOME MAAD MAD MOUSE PARTEY

HV2MD i KURIREN

Publicerad 2010-10-31 22:22:05 i mode och designat

Ni som hade ögonen öppna i torsdags kanske la märke till att min klass fick en helsida i Kuriren!

hähä yeah!
Nä men Kuriren kom och intervjuade oss i torsdags inför ett halloweenparty som vi skulle anordna för alla lågstadieelever här i Luleå!

THE HAIRCUT

Publicerad 2010-10-24 17:54:42 i Allmänt

Såhär blev de! Kortkort vid ena örat, långt på andra sidan och uttunnat i längderna!;)
inte världens besta bilder dock men väfän

LBD- Victoria Wiklund

Publicerad 2010-10-23 00:13:50 i foton och bilder

Kommer ni ihåg att jag i somras blev fotad med Victorias kollektion "the little black dress" ?
Well, här är en teaser på hur bilderna blev!

creds till Elin holmström som fotograf och redigerare

I'M SO BLOGGING THIS

Publicerad 2010-10-21 22:58:29 i damp

Nä. Idag har jag varit emotionellt nere och depressiv fast ändå på ett stört och hopplöst, kanske tillochmed lite humoristiskt sätt.

Jag tror jag håller på att kapitulera.




(Marcus är det värsta jag vet i hela mitt liv.

Och Jenny är en tönt.)

STRÉSAD

Publicerad 2010-10-20 17:23:36 i Allmänt

Sitter o äter chips med dipp, har just kommit hem från skolan och nu skrivit klart en insändare som skulle vara inskickad till idag. Jag ska hinna träna till uppvisningen imorgon och innan det måste vi mixa klart låten, soundchecka och testa scenen, och efter uppvisningen har jag en dansträning och om 45 minuter kommer mamma och plockarupp mig för att vi ska till Piteå på Kenneth Kvarnströms danspreformace XPSD. och dirren efter det ska jag hinna till min andra dansträning. OCH så har jag prov på fredag som jag ska hinna plugga till. Fan klona mig.

HAIRCUTS GENOM TIDERNA..

Publicerad 2010-10-20 00:29:23 i foton och bilder

Okej.. försökte slafsigt att samla ihop några olika bilder på olika frisyrer jag har haft.. blev lite många och dom flesta är typ likadana, men det är för att jag inte har gjort nå mycket med mitt hår under tiderna. (och observera att en del är riktigt gamla..) hehe. Förutom då jag var hårmodell och dom klippte av allt. Där fick jag mig en förändring allt!.. Och då jag hade helt orange hår typ.. Men!
Det jag ville ha sagt med det här var egentligen att jag ska till Killerqueen imorgon och klippa mig!
Och det kommer bli en surprize

DANCEOHOLIC

Publicerad 2010-10-19 23:14:43 i Allmänt

På tisdagar jobbar jagju somsagt som danslärare på Tunagården. Det är askul och mina elever är helt amazing!
På onsdag ska jag på Kenneth Kvarnströms dansföreställning 'XPSD' i Piteå. Har hört att hans shower är helt fantastiska! Ska bli asballt.
Direkt efter det åker jag till min dansträning i popping med Jon Landström, så sjukt bra kille! min idol fan
På torsdag ska vi i Karpen DC dansa på lillan på en medlemsträff för kulturombudsmän.. vi har nämnligen fått en förfrågan om att dansa där så, ja! klirr i kassan.
Och dirket jävlart efter det har vi träning igen med Viktor Lundberg i någon ball dansstil. Jag lovar, den blir säkert asball. Har inte börjat än, men eftersom Viktor är helt awesome, så kommer dansen också bli det.
Fyfan vad roligt liv jag har.

SMEDJANDANCERS_07

Publicerad 2010-10-17 14:52:08 i filmklipp osv

KOLLA vad jag hittade när jag kollade runt på youtube just. Ett klipp från augusti år 2007 när jag dansar i Smedjan här i Luleå! Dock så ser man knappt mig, står längst bak till vänster.. men haha shit vad längesen!!
Kommerihåg den där dansen, tyckte att den var sjukt svår. hahaha. men vi var fan bra endo
Och Maja är helt blond! Och visst äre Ida till vänster? Och jag! haha.. vad små vi var :D

BDAY GRILL

Publicerad 2010-10-17 14:33:02 i Allmänt

Träffade hatten a.k.a Emma igår för o fira hennes födelsedag lite, så jag bakade (KNALLBLÅ?!?!?) cupcakes åt henne å sen gick vi ut o åt asnice middag på Baan Thai och hade astrevligt! Grattis igen Emma!:)
måste lägga upp en bild inom kort på hur cupcakesen blev..
HAHAHA

GÖRAN HÄR

Publicerad 2010-10-17 13:58:30 i damp

Jag vill att någon ska väcka mig, kyssa mig på kinden och berätta att allt varit på låtsas

BCUZ I LOV THA WAY U LIEE

Publicerad 2010-10-14 19:27:18 i Allmänt

Så sitter här å har just ätit pannkakor.. ugnspannkakor.. menar jag och snart ska jag åka iväg till dansträningen! AH vad jag älskar torsdagar, den här dansen gör hela min dag. Det gör ingenting att jag har tvåtimmars lektion med terroresa på morgonen, eller datoriserad tråkhantering eller världens kortaste lunch eller idrott senare eller en lång bildlektion efter det. Jag får fan dansa sen. Och den här dansen till love the way you lie med rihanna och eminem är en av de roligare danser vi gjort.. yää men nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag drar, tjo bRÄ!

I'M IN LOV

Publicerad 2010-10-14 19:19:02 i

Min nördiga sida vaknade till liv återigen när jag klickade hem detta spel till PS3.

åh

underbart

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela